Nu am putut sa cred crestera de vizite pe site-ul nostru de saptamana asta, am crezut la inceput ca este o chestie trecatoare, insa se pare ca Vica Blochina rupe audienta, peste 5.000 de cautari directe legate de ea pe zi. Am inteles ca interesul acesta general e dat de prezenta blondinei in emisiunea Splash, dar nu garantez nimic, caci la ce viata duce Vica Blochina, te poti astepta la orice din partea ei, iar noi va trebui sa fim mereu cu un ochi catre rubrica mondena a ziarelor de investigatie.

Noi am reusit sa va informam inclusiv despre ce varsta are Vica Blochina, cu cine se intalneste si de ce, iar daca sunt intrebari privitoare la viata “vedetei”, le raspundem cu multa placere. Asa cum stiti pana acum Vica Blochina, Natalia Mateut, Andreea Tonciu si Cosmin Soare sunt calificati in semifinalele de la Splash, probabil ca interesul pentru fosta sotie a lui Victor Piturca va fiu in crestere.

Natalia Mateut si Vica Blochina au legatura directa cu fotbalul, prima fiind fiica cunoscutului fotbalist Dorin Mateut iar cea de a doua fiind evident femeia care i-a facut copii lui Piturca. Interesant este faptul ca cea mai recenta veste despre Natalia Mateut este ca va merge la puscarie, in Olanda. Mai grav este ca procurorii din Oradea, vor sa o trimita la inchisoare pentru 12 ani! Vestea a socat atat pe cititorii nostri dar si pe redactorul de stiri Actori.Info!

Vica Blochina in vacanta
Vica Blochina in vacanta

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *