La cererea sutelor de cititori de la rubrica Monden, am decis sa va oferim si biografia superbei Andreea Mantea, fotomodelul care a aprins inimile atat de multor cititori al ziarului Libertatea, evident ne referim cei ce citesc  „pozele” de la pagina 5. Andreea Mantea s-a nascut la Bucuresti in anul 1986 pe data de 20 Septembrie. Acesta este inca un motiv ca inainte cu aproape o luna sa-i facem un cadou celei ce a pozat pentru Hugh Hefner.

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Fire independenta, Andreea Mantea a devenit propriul sau mamanger inca de pe la 15 ani, cand s-a decis sa se faca chelnerita, apoi foarte rapid a devenit model pentru revistele ce postau poze cu tinere romance in ipostaze .. stiti voi de care.

Cum visul Andreei Mantea era sa ajunga si pe micul ecran, Kiss Tv a devenit o rampa de lansare catre lumea mondena si can-can. Super emisiunea la care nu m-am uitat niciodata „Neata cu Razvan si Dani” a decis ca e nevoie de putina culoare – caci la drept vorbind nu prea aveai ce vedea nici la Dani dar nici la Razvan – asa ca frumusica Andreea Mantea s-a trezit o scurta perioada dis-de-dimineata.
Cum somnul putin face rau la ten, Andreea a trecut la un nivel superior, cedand locul altei celebre fete de la pagina 5, Daniela Crudu. Dupa o scurta perindare la programul de noapte al postului TV Antena 1, a trecut la TVR 2.

La cele 51 de kilograme dimensiunile ei sunt cele ideale: 91-61-90 , in consecinta o vreme cred ca se va mai afla in atentia celor ce nu au alta menire decat privitul la frumusetea de pe sticla – sau de ce nu la pictoriale cu Andreea Mantea online!

Daca vrei sa afli mai multe despre Andreea Mantea va trebui sa faci un mic gest, sa ne scrii pe pagina de facebook e-Cinema, iar noi iti vom satisface curiozitatea cu noi date biografice sau de ce nu, alte informatii picante despre protagonista noastra.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *