Am zis ca nu putea sa lipseasca din galeria noastra tocmai Adelina Pestritu, frumoasa bruneta ex Varciu si animatoare in Ibiza. Nascuta la Campulung Muscel, Adelina Ioana Pestritu a devenit celebra – sau cunoscuta sa spunem mai degraba – dupa ce s-a casatorit cu Liviu Varciu, dupa un debut timid in viata. Ba chiar atat de timid incat a trebuit sa renunte la diploma de bacalaureat dupa ce a picat in 2006 la examenul de limba romana.

Dar pentru Adelina Pestritu bacalaureatul nu a fost un obstacol, ba mai degraba a fost o trambulina, a ajuns pe palaja din Ibiza pe post de animatoare, mai tarziu reusind chiar sa termine si faculatea de Management. Ar fi fost de necrezut daca nu se intampla asa, Adelina Pestritu fiind foarte ambitioasa.

Adelina-Pestritu
Adelina Pestritu – wallpaper

Cum fostul membru L.A. – Liviu Varciu se tot plimba prin statiuni celebre si luxoase, era inevitabil sa nu o intalneasca si sa o remarce pe frumoasa Adelina Pestritu, rapidu-i inima. Viata de cuplu nu a fost chiar ca in basme, asa ca Adelina s-a vazut nevoita sa divorteze, iar dupa divort totul a inceput sa-i mearga mult mai bine celei ce i se spunea „Frumusica” – Adelina Pestritu, probabil si pentru ca nu mai are de ce sa se sfiasca sa-si dezvaluie frumuseata in fata nimanui. Evident ca a pozat pentru celebra revista pentru domni, evident ca exista sute de pictoriale cu ea, si evident ca pentru Adelina Pestritu cariera artistica este abia la inceput.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *