In curand va fi ziua de nastere a frumoasei Cosmina Pasarin, asa ca a sosit momentul s ava prezentam si biografia ei, portalul e-4TV fiind consecvent atunci candf vine vorba de promisiuni. Ziua de nastere a superbei Cosmina Pasarin este pe data de  2 octombrie, nascuta fiind in anul 1982, deci anul acesta va sarbatori toate cele 31 de primaveri – sau mai bine zis toamne.

Cosmina Pasarin wallpaper
Cosmina Pasarin wallpaper

Debutanta la varsta de 19 ani in Vara ispitelor, un show de televiziune la care tinerii stateau cu ochii lipiti de televizoare, la scurt timp Cosmina Pasarin a fost remarcata de redactorii revistei pentru „oameni maturi” si repede a pozat acolo in postura de Eva „Pasarin”, facand si mai multi fani, de data sta internationali.

Rolul Guvida din filmul Baieti Buni nu prea a insemnat mult pentru Cosmina Pasarin, pana la urma principala ei trasatura fiind frumuseatea naturala. De aceea am si decis s ava oferim un wallpaper cu inegalabila Cosmina Pasarin, pentru a va uita si a o dmira ori de cate ori deschideti calculatorul.

Relatia dintre Cosmina Pasarin si un frumos arab a umplut paginile tabloidelor, insa prea multe poze si detalii nu au aparut in presa. Asa ca este de datoria noastra s ava oferim pe pagina de facebook iTalk Romania dezvaluiri incendiare. Imediat ce pagina va avea 200 de fani, veti primi si cele 200 de poze nepublicate cu Cosmina Pasarin, asa cum nu ati mai avut ocazia niciodata!

Vrei sa spui ceva despre Cosmina Pasarin, aici e locul potrivit, pe cel mai citit site de biografii din Romania! Numa crezi? Cauta si vezi ce gasesti la „biografie actori” pe internet, apoi banuiesc ca nu-si mai au rostul cuvintele. Si suntem abia la inceput!

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *