Teoretic de cand nu ma mai uit la Antena 1 am uitat ca Mircea Badea mai traieste, am scapat de un cosmar urat – ca si cum ar exista cosmar frumos – dar nu se putea faca ca alt confrate la fel de celebru, Catalin Maruta sa nu-l aduca in vizor, comentand un videoclip mai mult decat copilaresc, dar nu despre asta e vorba, omul fiind chiar si din Banat, are dreptul sa-si produca cate clipuri vrea – ci despre faptul ca nu stiu de ce avemparte numai de prostii la TV. Daca nu e Guta e iubita lui Guta, iar daca nu este nici unul nici altul este Tonciu.

Intre grotesc si prostesc este doar o linie subtire, iat ce face Mircea Badea si Catalim Maruta aduce mai mult spre grotesc. Nu pricep si pace, chiar nu are Mircea Badea serviciu? Parca se terminase cu Antena 3, transmitea din camp, acum vad ca e tot la TV. Eu ii recomand sa faca emisiunea pe YouTube, poate asa se uita la el doar cei ce vor, altfel nu mai scapam de marasmul asta de la TV.

Din cate stiu au demonstrat pentru seful de partid, acum e dupa gratii, teoretic ar trebui sa revina la o televiziune normala, cu stiri normale. Pana cand o sa privim doar aberatii la televizor? O sa ajung s ama uit doar la filmele de pe PC si in rest inchid televizorul, poate la stiri sa ma mai uit.

Mircea Badea comenteaza versurile şi videoclipul lui Cristi din Banat Ca o apă cristalină!

Intrebarea era: cui ii trebuie comnetariile? Mie unul nu, si traiam linistit si fara sa-l ascult la televizor! Sa-ti faci emisiuni aiurea, chiar e absurd, deja imi este mila chiar si de Andreea Tonciu, vedeta la TV fara voia ei!

mircea-badea-biografie
Mircea Badea comenteaza versurile şi videoclipul lui Cristi din Banat Ca o apă cristalină!

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *