Desi nu credeam ca vom afisa si biografia lui Mircea Badea, pana la urma suntem un site informativ, iar scopul final este de a gasi aici toti oamenii din televiune si cinematografie din Romania, la care se vor adauga si un mic procent din vedetele internationale. promitem ca vom reveni curand cu o galerie foto Mircea Badea, deoarece acesta fiind un articol biografic nu poate cuprinde poze haioase.

Desi Mircea Badea este cunoascut ca omul numarul 1 la “anti-basescu” si in general la anti ce ne place noua, mai este cunoascut si pentru faptul ca este singurul care face sfoara in direct la TV fara sa fie rugat. S-a nascut in anul 1974 la Bucuresti – este evident de ce si de unde atata aroganta, la data de 24 februarie, inca 5 zile si era fericitul ce-si serba ziua odata la 4 ani.

Cum Mircea Badea nu putea fi alceva decat comentator – poate va amintiti de zilele cand prezenta impreuna cu Teo Trandafir, comenteaza “In gura presei”, o emisiune in genul lui Huidu si Gainusa, dar la antene – momentan Antena 3. Teoretic ar fi trebuit sa-mi fie simpatic, am terminat ambii informatica, ce e drept el doar liceul – apoi facultatea de Cibernetica – nu stiu daca in cadrul ASE-ului – caci pentru cei de la ASE am cam scris o gramada de lucrari de licenta.

Incredibil, la anul in februarie Mircea Badea va implini o varsta rotunda – 40 de ani – zic incredibil ca ci oricum nu ma pot abtine sa nu-mi amintesc iesirile in chiloti de la TV ale “comentatorului” ce foloseste toate cuvintele ce sunt trecute la index in dictionar si la cercul cu 18 de la TV. A jucat si in filme, roluri total nesemnificative – lipsit fiind evident de talent “actoricesc” – dar de un real burlesc. A trecut pe la Tele 7 abc, o televizune de care-mi amintesc cu drag – pentru ca si eu eram cu 20 de ani mai tanar, pe la Realitatea unde probabil l-a cunoscut pe pretenul cu nume predestinat – Ciutacu. evident nu a rezistat prea mult la PRO TV, dar nici alaturi de alt coleg al sau Oreste Scarlat Teodorescu.

Mircea Badea are afaceri importante in sfera chibriturilor – la Gherla, pe care le-a pierdut in favoarea lui Valentin Braâncoveanu, adevaratul proprietar al fabricii atat de cunoscute. Finalul este cel care era aproape previzibil – Mircea Badea Show – la radio Zu. Mult succes prietene – la mai mare si pe curand!

Mircea Badea - biografie
Mircea Badea – biografie

[Aceasta biografie ar putea fi un pamflet si trebuie tratat ca atare]

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *