Asa cum ii place sa fie strigat, Mircea N. Stoian este dupa unii un actor iar dupa altii un jurnalist roman de mana a treia, iar dupa mine este un invitat permanent la posturi TV. Daca pana acum asociam numele de Mircea Stoian cu Antena 1 si cu numele lui Capatos si Bianca Dragusanu, acum vad ca poate fi asociat si cu PRO TV si evident noua emisiune „La Maruta” unde joaca rolul de Biancolog.

Mircea N. Stoian
Mircea N. Stoian

O spun deschis, nu imi este simpatic, ba daca ar fi sa spun cinstit imi este chiar antipatic. Mircea Stoian este nascut in anul 1957 l adata de 2 mai, deci isi serbeaza ziua imediat dupa marea sarbatoare proletara de 1 Mai. In rest am tot cautat date pe net, sa aflam si noi cine este in realitate acest Mircea N. Stoian.

Tot ce afli dspre el este ca este insotitorul lui Dan Capatos la emisiunea de „maxima audienta nocturna” Un show PaCatos” unde in afara de ochii inrositi de privit la asistente, este unul dintre cei care rade de tot si de toate. Asa o fi rolul? Nu cred, caci oriunde este invitat are cam acelasi comportament, deci este vicseral si nu indus.

Am aflat recent ca nu mai lucreaza la Antena 1 la programele nocturne, fiind acum realizator TV. Daca stii tu mai multe detalii, unde s-a nascut Mircea Stoian, a reusit sa faca singur copii, a avut sotie sau de ce a fost parasit de prima sotie, am vrea sa le stim pe toate. O intrebare care ma framanta este de ce are tunsoarea lui Telly Savalas, dar hai sa nu fim rautaciosi, pana la urma inca nu stim cine este cu adevarat Mircea N. Stoian, evident cu accentul pe acel N.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *