O stiu pe Carmen Serban de pe vremea cand nu era nici un bar sau discoteca din Romania unde sa nu auzi cel putin de cateva ori melodia „Asa suntem noi femeile”, iar cei 211 mii de fani de pe FaceBook cred ca ne spun din capul locului cum si cat este artista de iubita pe plaiurile noastre. Nascuta in anul 1971 la Timisoara, a inceput de mica sa cante muzica plaiurilor natale, api incet incet si-a creat propriul stil. Fiind zodia pestilor, ziua de nastere fiind 2 martie, Carmen Serban este o fire vesela, optimista si plina de viata.

Fiind pasionata de muzica, Carmen Serban a absolvit  Liceul de Muzica ”Ion Vidu” din Timisoara, aprofundand astfel cunostintele acumulate pana la acea data, a colaborat cu nume cunoscute din zona muzicii etno. Cele peste 20 de albume inregistrate, multe dintre ele avand semnatura cantaretei Carmen Serban si la versuri, spun multe despre talentul ei.

Poate faptul ca are ata d emulte discuri si albume scoase pe piata nu v-au convins, insa cele 8 Discuri de Aur si a 7 Discuri de Platina cu siguranta vor convinge si pe cel mai aspru critic de valoarea ei. Iar faptul ca romanii de pretutindeni, din Las Vegas, Los Angeles, Israrel sau Canada au venit cu miile la concertele ei, arata dragostea de care se bucura Carmen Serban printre romani.

Carmen Serban nu a urmat doar cursuri legate de muzica, ea este absolventa a Facultatii de Jurnalism, al Colegiului Tehnic “Mihai Viteazul” din Oradea si al Cursurilor de Contabilitate Generala din Timisoara. Am amintit doar cateva din cursurile urmate de Carmen Serban pe parcursul ultimilor ani. Vom reveni in curand cu alte detalii interesante legate de viata cantaretei, iubiti sau alte informatii mondene.

Carmen Serban
Carmen Serban in 2011

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *