Roxana Nemes s-a afirmat pentru prima data in Targu Mures, oras unde a atras atentia publicului pe cand dansa in trupa dance Intens. Cine nu si-a dorit poze cu Roxana Nemes, cine nu a cautat sedintele ei foto incendiare? Cum se spune, ce e frumos, atrage si notorietate, iar Roxana Nemes este cu siguranta cea mai frumoasa studenta de la jurnalistica. Iar daca va debuta cu dreptul in muzica, probabil va fi si mai cautata decat acum.

Incurajata de parinti sa pozeze, a devenit la scurt timp dupa prima sedinta foto Miss Popularitate. In mod evident a urmat pentru Roxana Nemes poza care a facut din ea una dintre cele mai cautate modele de pe net, Fata de la pagina 3. Nu stiu de ce toate fetele cautate de baieti incep viata artistica pe o pagina, insa asa trebuie sa fie, este un dat.

Trupa Activ a apelat la serviciile ei pentru un videoclip, apoi revista FHM a dorit sa o aduca in paginile sale pe frumoasa Roxana Nemes. Legatura cu Radu Groza nu a facut decat sa o propulseze si mai sus in lumea show-bizz-ului din Bucuresti.

Numele ei complet este Roxana Manuela Nemes, este nascuta in anul 1989, luna aprilie, ziua 16. Este blonda cu ochi albastrii si are 1,74 m. Desi nu are inaltimea ideala pentru un fotomodel, Roxana are dimensiunile ideale, 89-64-91 si din fericire pentru fani, este necasatorita!

Roxana-Nemes
Roxana Nemes

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *