Putini sunt cei care au deja 1 milion de fani reali pe FaceBook, Andreea Balan este unul dintre ei. Nu doar felul cum canta atrage mii de fani zilnic, dar si modul cum se imbraca si cum danseaza. Iar ca spectacolul sa fie unul care sa aduca din ce in ce mai multi fani, la fel de atragatoare si provocatoare sunt si fetele din trupa ei de dans. Frumusica este la intrecere cu Andreea Banica, despre care am scris deja.

Biografie Andreea Balan

Nascuta in 1984, Andreea Balan va implini pe data de 23 iunie anul viitor 30 de ani, o varsta rotunda. Nu ai zice ca a depasit 25 daca te uiti cum face spagatul pe umerii celor de la PRO FM. Evident ca o stim de pe vremea cand canta cu prietena sa, in grupul Andre. Insa cum adolescenta a trecut, separarea de colega de trupa, Andreea Antonescu  nu a insemnat sfarsitul, ci un nou inceput. Andreea Balan desi parea cea mai cuminte dintre cele doua, a uimit prin indrazneala de a se echipa in ingeras, iar dupa ce a pozat de cateva ori in costumul Evei, a dat lovitura.

Astazi Andreea Balan are 1 milion de fani pe FaceBook, nu e putin am spune noi, pentru cineva care canta acum ceva vreme  „Prima iubire” si „Lasa-ma papa la mare”. Cred ca totul a devenit clar in capul Andreei Balan cand au lansat in 1999 melodia „Mosule ce tanăr esti”, iar prezenta frumoasei Andreea Balan in ziarele de scandal nu pare sa afecteze imaginea ei.

Andreea Balan
Andreea Balan

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *