Cine nu a cautat macar odata date despre frumoasa Andreea Banica inseamna ca ori nu e din Romania ori nu stie ce e frumosul. De aceea iata ca va dezvaluim noi mai multe date biografice despre Andreea Banica, cea ma icontroversata cantareata din Romania, nascuta in judetul Constanta.

Andreea Banica
Andreea Banica

Nascuta in statiunea Eforie din judetul Constanta in anul 1978 pe data de 21 iunie, frumusica Andreea Banica a debutat in muzica la varsta de 20 de ani la Festivalul de la Mamaia.

Impreuna cu alte doua prietene, la fel de frumoase ca si ea, Claudia Patrascanu si Iulia Chelaru au pus bazele trupei Exotic. Si nu poti spune ca Andreea Balan nu este exotica, de aceea prima lor piesa a fost ca si ele, ”Sexy” , duoa care au urmat la scurt timp hituri precum “Uita-ma” si “Un sarut”.

Urmeaza din 200 un nou proiect, mai ceva ca primul, ”Blondy” fiind un total succes alaturi de alta frumusete a scenei romanesti, Cristina Rus.

Se pare ca mai mult sau mai putin imbracata, Andreea Banica inebuneste publicul, lansand modelul blondei supreme. Cum doua blonde nu pot incape sub aceiasi umbrela, clar ca nici intr-o trup anu e loc de doua, asa ca frumoasa, sublima si blonda Cristina Rus paraseste trupa iar Andreea Banica continua iarasi singura.

Sfatuita de bine, Andreea Banica isi redescopera numele, renunta la titulatura de Blondy, fiind evidenta culoarea parului si ramane la numele care i-a adus atata succes, numele din buletin.

Credem ca este clar ce vrea sa ne spuna cu noul ei album “Rendez-vous“, imagine tipica, muzica de profil, aparitii scenice pe masura. Dupa ce s-a nascut fiica ei, blondina noastra, Andreea Banica a inceput sa se ocupe mai intens de familie, de copil.  Ar mai fi de adaugat succesul din 2011 cu melodia “Love in Brasil” care este desemnata ca fiind cel mai bun cantec latino-dance. Frumoasa, dulce si mai ales atractiva Andreea Banica, dupa ce a pozat in mai toate ipostazele posibile, se pare ca s-a cumintit. Oare?

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *