Cea mai indragita dintre solistele de la PRO TV – a se intelege bine, am precizat de la ce post TV, este evident Andra, cunoscuta sub numele ei real drept Alexandra Irina Maruta, sau inainte de casatoria cu prezentatorul umorist de la Happy Hour, drept Alexandra Irina Mihai. Mai pe scurt vorbimn de cantareata Andra, nascuta in anul 1986 la  Câmpia Turzii, judetul Cluj.

Andra Maruta - frumoasa si zambitoare
Andra Maruta – frumoasa si zambitoare

Andra este omniprezenta la PRO TV, fie ca spunem Romanii au talent, fie ca spunem invitati la Happy Hour fie ca discutam de videoclipuri lansate de MediaPRO.

Andra canta orice, pop, dance sau R&B, muzica populara sau ce i se comanda, dar cel mai bine ii ies videoclipurile, am unul preferat cand ne canta dintr-o baie de epoca plina cu spuma.

Talent are cu carul, inca de la 7 ani a debutat la Tip Top Minitop, apoi drumul catre succes a fost deschis. Cum a reusit Catalin Maruta sa o cucereasca nu stim, dar nici nu vrem sa aflam. O sa aflam amanunte picante la divort, daca va fi cazul.

La 9 ani Anda ajunge la Targu Jiu, locul de bastina al sotului, moment in care este posibil sa-i fi cazut cu tronc viitorului prezentator. Asta daca a fost si el sa o asculte cantand muzica populara la acel concurs din orasul sau natal.

Reantoarsa pe meleagurile natale la 11 ani participa cu succes la Festivalul Concurs de Interpretare Folclorica Toamna Ariseana, unde evident ocupa primul loc.

Albumul de debut continea 10 piese, se numea Andra si artista avea doar 10 anisori. Al doilea album a venit abia in 2002, seintitula „Dragostea mea”, probabil ca deja Catalin Maruta a reusit sa-i fure inima. Spre surprinderea noastra este absolventa a liceului Economic „A.D. Xenopol” sial  Facultatii de Psihologie Muzicala din cadrul Universitatii Spiru Haret.

Primele albume au fost propulsate de Nova Music, apoi CatMusic si din 2007 este abonata MediaProMusic. Nici nu se putea altfel!

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *