Am primit sute de scrisori in care eram intrebati daca Alex Velea este nascut in Romania, daca avem informatii despre cariera sa si multe alte intrebari despre momentul in care vom scrie si publica o biografie Alex Velea. O fi din cauza recentului scamdal legat de casnicia lui, sau poate o fi doar interesul fanilor.

Alex Velea
Alex Velea

Iata ca va sunem cateva secrete legate de biografia lui Alex Velea, e roman, nascut in Craiova in anul 1984, luna mai ziua 13. Adica exact cand terminam eu liceul.

Am fi vrut sa va prezentam o poza cu Alex Velea si sotia sa Ana, insa cum nu stim ce va urma, un divort sau o noua casatorie cu mai tanara sa prietena Antonia, o lasam asa cum a picat.

cele mai recente zvonuri despre Alex Velea spun ca a reusit sa divorteze ultra rapid la notar, iar acum se afla in bratele iubitei, insa cum nu e nimic confirmat 100% mai asteptam cateva zile.

In 2003 a castigat concursul Star Factory, a cantat si colaborat cu rusoaica Ana Lesko si apoi s-a lansat in muzica pe cont propriu. Colaborarea cu Anda Adam a fost si ea una de succes, desi recunosc ca mie singura melodie care mi-a placut a fost cea despre cainele maidanez, partea cantata de Posset.

Pentru cei ce nus stiu Crocodealer este un pseudonim al lui Alex Velea in proiectul Radio Killer, el fiind unul din cei 7 killeri. Faimos pentru tatuajele sale, dar si pentru modul in care s-a comportat la Dansez pentru tine, unde a dansat impreuna cu Cristina Stoicescu, poate totusi melodia sa „dragostea se face in minim doi, prevestea situatia de azi, cand sunt minim doi, dar de fapt trei. Sa vedem daca va reusi Alex Velea sa-l prinda si sa-l depaseasca pe Liviu Varciu la numarul de aventuri pana se va aseza definitiv la casa sa.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *