Am decis sa deschidem si rubrica biografii ale marilor vedete, actori si artisti din Republica Moldova, asa ca prima este chiar Nelly Ciobanu, pe numele ei adevarat Nelea Ciobanu-Margineanu. Nascuta langa granita cu Romania, in raionul Cantemir, in anul 1974 la data de 28 octombrie, Nelly Ciobanu a devenit mai cunoascuta in Romania dupa ce a participat la concursul Eurovision in anul 2009.

Nelly Ciobanu
Nelly Ciobanuj

Nelly Ciobanu a debutat la 19 ani, cand a reusit sa castige competitia Morning Star, apoi drumul catre succes a fost ca si garantat. O forta extraordinara, o voce superba si mult talent, asta este in cateva cuvinte Nelly Ciobanu. In 1997 a participat si in Romania la Festivalul de la Mamaia, unde s-a comportat excelent, fiind aplaudata de public si indragita imediat. Premiul al treilea a recompensat prestatia ei de la Mamaia.

Di pacate, fara a avea o explicatie logica sau legata de prestatia ei de la Eurovision, a ocupat doar locul 14 cu melodia „Hora din Moldova”.

Mica de statura, blonda si cam plinuta, Nelly Ciobanu este casatorita cu Iurie Margineanu, avocat de profesie si care s-a indragostit de cantareata, fara a cunaoste macar un cantec pe care Nelly Ciobanu il canta la acea vreme.

Pentru cei ce nu stiu, si fratele ei Dinu Ciobanu canta si are voce, de fapt ei sa-u lansat impreuna pe cand Nely Ciobanu avea doar 13 anisori. Acum este si mamica, iata ce spunea frumoasa cantareata despre familie si copil:

”Până la apariţia copilului, cariera şi familia s-au împăcat bine. Acum va trebui să-mi programez spectacolele, fiindcă vreau să fiu alături de copilul meu, vreau să simt ce înseamnă să-ţi creşti copilul şi cred că o s-o iau cu mine chiar şi la concerte”

Daca vrei sa stii mai multe despre Nelly Ciobanu, nu trebuie decat sa intrebi, sau daca vrei sa-i transmiti ceva sa-i spui. Vom reveni cu un album foto foart einteresant cu Nelly Ciobanu.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *