Daca ai chef sa vezi un film bun de comedie, atunci cu siguranta ar trebui sa cauti pe YouTube filme cu Grigore Vasiliu Birlic. Nu cred sa fi vazut comedii mai bune, sa amintesc poate doar Titanic vals ce a vazut luminile rampei in anul 1965, anul in care eu am vazut lumina zilei. Insa daca vrem sa vedem o comedie moderna, ar trebui sa ne uitam la celebrul Doua lozuri – povestea unui posibil castigator la loterie. Viata lui Lefter Popescu poate fi asemuita cu a oricarui slujbas din zilele noastre.

Filme online cu Grigore Vasiliu Birlic

Cum opera lui Caragiale este imensa, la fel este si filmografia lui Grigore Vasiliu Birlic, cu al sau rol de Cracanel in excelenta comedie D’ale Carnavalului / D’ale carnavalului. Veti gasi probail in multe dintre filme vocea naratorului, inconfundabilul Radu Beligan.

Daca ati vazut un rol mai bun in pielea lui Iordache Brinzovenescu din piesa de teatru „O scrisoare pierduta” ma indoiesc. Iar o poveste mai interesanta ca in Titanic vals, unde vedem politicianul de azi, mai actual ca in vremea lui Caragiale nu gasesti. Alaturi de nume precum Tamara Buciuceanu, Ion Dichiseanu, Stefan Mihailescu-Braila sau Mihai Fotino [ Cunoscut si drept Misu Fotino – stins din viata ieri, la orele 15 – dupa o lunga suferinta], Grigore Vasiliu Birlic – un functionar obscur, Spirache Necsulescu – renunta la functia politica din bun simt, lucru care lipseste cu desavarsire la 99,99% din breasla acutala a politicienilor.

Grigore Vasiliu Birlic
Grigore Vasiliu Birlic – Bubico

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *