Marele actor de comedie Nae Lazarescu a murit sarac, desi nimeni nu ar fi crezut ca e posibil asa ceva. Daca unii au facut averi din showbizz, Nae Lazarescu traia in Titan, la bloc. Dupa 40 de ani in slujba teatrului, fostul actor de la Constantin Tanase a murit plin de datorii. Daca ar fi sa glumim, caci ce i-a placut mai mult in voata lui Nae Lazarescu, daca nu comedia, am spun ca ne miram cum a reusit cu fata lui sa fie casatorit de patru ori. l-a depasit pana si pe Florin Piersic, dar asta e alta poveste.

Culmea ironiei, Nae Lazarescu sustine ca vinovatul pentru divorturile sale rea chiar el, caci a calcat stramb de multe ori. Da, cu fata aia a lui! Si la fiecar edivort a plecat doar cu ce era pe el, asa ca la final, Nae Lazarescu avea dor datorii. Ultim asa sotie, Marcela Avram era tot actrita, era frumoasa si mai tabara decat Nae Lazarescu cu 27 de ani. Tocmai ea, i-a fost alaturi in ultimii 25 de ani.

Nae Lazarescu a refuzat sa se pensioneze, a refuzat oferte pe care altii nici nu le visau de la televiziuni, a fost salariat pana in ultima zi din vaita sa. Salariat la teatru, cu doar 2000 de lei pe luna, restantele la intretinere se acumulau, Nae Lazarescu fiind mereu cu platile in urma vecinilor sai. De ce a ales aceasta cale, numai el stia.

Mihaita Dragomirescu – un regizor cersetor

Daca despre Nae Lazarescu stim mai multe, despre un alt coleg de breasla, regizorul Mihaita Dragomirescu se stie mai putin. Viata si alcoolul l-au adus pe strazi. Tragedia din 1989, cand la revolutie si-a pierdut sotia si coplul l-au darmat. Nu si-a mai revenit, caci intr-un interviu a spus ca desi putea primi carnetul de revolutionar – pe drept, a refuzat, preferand sa cerseasca – fara acte de identitate, nici pensia – Mihaita Dragomirescu este pensionat pe caz de boala – nu o poate ridica. Vom revenui cu amanunte.

Mihaita Dragomirescu - un regizor cersetor
Mihaita Dragomirescu – un regizor cersetor

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *