Don Juan-ul actorilor romani, Florin Piersic a avut ata de multe iubite, incart e mai firesc sa ne intrebam cate neveste a avut, numarul lor fiind ceva mai mic decat al iubitelor. Prima sotie a lui FlorinPiersc ca fost actrita Tatiana Iekel, cea care a reusit sa faca si primul copil cu el, Florin Piersic Jr. – apoi la scur timp s-a casatorit cu alta colega de breasla, actrita  Anna Szeles. Aceasta i-a daruit lui Alain Delon de Romania inca un copil, pe Daniel. Iar bomba a venit cand actorul Flori Piersic a martusrisi ca in timpul casniciei cu Anna Szeles a mai infiat o fetita, pe Marioara.

Ana Szeles si Florin Piersic
Ana Szeles si Florin Piersic

Aventura evident nu se opreste aici, indragosti de unguroaice, desi de obarstie Florin Piersic este din Bucovina – mai nou si cetatean al Republicii Molodva [ acerut si a primit anul acesta cetatenia Moldovei], iata-l casatorit a treia oara cu Anna Török. Daca sotii a avut doar trei, iubite cate vrei, exista deja barfe care spun ca intre Angela Similiea si Florin Piersic a fost o mare iubire, tinuta in taina. Pana la urma nu s-a spus clar de catre nici unul dintre cei doi daca a fost sau nu a fost, daca s-a consumat dragostea lor sau nu.

Iubitele lui Florin Piersic

Ca sa incepem cu ceea ce a adeclarat Florin Piersic de curand, oficial – cat de oficial poate fi „ciocoflenderul” atunci cand vorbeste de iubite – el a afirmat la televizor, intr-o emisiune, ca nici o scena de dragoste nu a fost „fake”, asa ca – iata declaratiile:

“Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeles. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”.

Drept raspuns, Angela Similea a spus a fost fascinata de Florin Piersic – in cartea autobiografica – iata declaratia ei in legatura cu Fat Frumos:

“Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”, – “Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat”

Dar oricat au vrut reporterii sa-i faca sa recunoasca direct si pe fata, ambii au lasat loc de .. buna ziua.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *