Cam asa au sunat titlurile despre Carmen Serban o buna perioada de timp, desi intru-un interviu artista a spus ca suferea de o tumoare benigna, stiind probabil ca in acceptiunea majoritatii persoanelor cancerul este malign. Ca sa scurtam disputa intre cei ce o acuza pe Carmen Serban ca exagera, amintim doar definitiile medicale pentru cei doi termeni.

Malign – este un termen medical ce se refera la tumori ce se pot extinde si la alte organe din corpul uman, pe cand benign se refera la o leziune necanceroasa, care nu poate duce la metastaza si nici nu se extinde, insa neoperata poate duce la decesul persoanei bolnave. Sper ca am lamurit pe deplin de ce boala a suferit Carmen Serban, iar faptul ca a spus ca a mers la biserici, ca s-a rugat nu poate fi luat nici in ras si nici altcumva. Faptul ca metastaza in loc sa se mareasca s-a absorbit nu este nici o minune, dar nici o minciuna, acest lucru se poate, s-a mai intamplat la multe persoane, deci cum medicii nu pot explica 100% cauzele acestui fenomen, nu credem ca trebuie interpretat.

Ca o iubim noi sau nu pe Carmen Serban, ca ne place sau nu muzica ei, artista este un fenomen, este indragita de multi adepti ai stilului ei de muzica, deci cum se spune: De gustibus non est disputandum, ar trebui doar sa ne bucure ca o persoana, un om – s-a vindecat si acum este sanatos.

Este si cazul actorului Alexandru Arsinel, despre care se tot comenteaza in ultimul timp in mai toata presa. Nu este vorba ca nu merita operat, este vorba ca este bizar ca a fost luat „peste rand”, si din interviurile de pana acum nu a prea reiesit ca ii venise „randul” la operatie, dar pana se va dovedi contrariul putem doar sa discutam pur teoretic. Nu trebuie nimeni acuzat, atat timp cat nu sunt probe. Nici in cazul cantaretei Carmen Serban si nici in cazul actorului Alexandru Arsinel nu avem dovezi clare ca ceva este „putred in Danemarca”, insa cu siguranta putem discuta depsre situatiile in cauza, despre cat de credibile sunt, cum ar fi daca -sau daca nu – asta cred ca se poate, iar cine nu e de acord, probabil ca se simte cu musca pe caciula!

Lansare disc Carmen Serban
Lansare disc Carmen Serban

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *