Am facut azi un pariu in redactie, si anume ca Laura Cosoi va castiga Master Chef, nu stiu de ce am facut pariul asta, dar asa am simtit eu, poate pentru ca sunt indragostita de Laura, sau poate pentru ca am vrut sa vad ce zic colegii mei. Acum dupa ce am recitit articolul m-am gandit daca e ok sa las asa textul sau sa schimb partea cu indragostita, dar in cele din urma a invons dragostea pentru Laura Cosoi, ce daca va afla lumea ca sunt indragostita! Pot sa strig in gura mare – da o iubesc, o ador si daca ar vrea, as pleca cu ea in Olanda sa ne casatorim!

Dar nu cred ca aici e vorba de mine, ci de Laura Cosoi si emisiunea de la PRO TV, Master Chef – pe care eu cred ca o va castiga Laura! Cand am vazut Proba Celebritatii – am inteles, de cate ori am fost aproape de Laura Cosoi inima imi tresarea, parca sa-mi ias adin piept, era de fapt semnul dragostei. Dintre toate fetele de care m-am indragostit din clasa a 11-a, cand am descoprit ca pot iubi doar fete, Laura Cosoi e cea care m-a vrajit total!

Da stiu, la ultima filmare Serban Copt s-a aprins cand le-a vazut pe cele trei dive, Jojo – Gina Pistol si Laura Cosoi, insa cea din urma nu cred ca s-ar uita la cineva ca Serban – nu pot sa cred ca e posibil! Ultima isprava a fetelor din revista Viva cred ca a spus totul, insa nu o sa va dezvalui azi chiar toate secretele legate de Laura Cosoi si Gina Pistol. mai tin cateva gloante si pentru saptamana viitoare! Pana atunci sa vedem cine mai este indragostit(a) de Laura, va astept comentariile pe FaceBook! Si evident, pariurile la Master Chef.

Laura Cosoi la Master Chef
Laura Cosoi la Master Chef

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *