Putini stiu ca numele real al frumoasei Cristina Rus este de fapt Balteanu Cristina, insa cu totii stiu ca a fost una din membrele celei mai iubite trupe de fete din Romania in urma cu ceva ani, Blondy – alaturi de alta superba cantareata Andreea Banica. Cum stim ca in Ardeal sunt fete frumoase, si Cristina Rus se trage tot din inima Ardealului, nascuta la Cluj in anul 1971, la data de 21 iunie – frumoasa blonda a cunoscut succesul inca de la varsta de 14 ani, cand a inceput cariera de model.

Lasata de la natura cu o voce buna, Cristina Rus a fost chemata la  Radio Uniplus, pentru a canta impreuna cu cei de la Desperado. Cum fata cu ochii verzi nu putea face la nesfarsit backing vocals, Cristina Rus a urmat cursurile de canto la Scoala de Arta din Cluj. Dupa o scurta sedere la formatia Sing Sing BB, colaborarea cu Andreea Banica a urmat televiziunea, unde alaturi de Romica Tociu si Cornel Palade a prezentat la fel de celebra emisiune EuroTombola.

Impreuna cu Smiley a prezentat emisiunea „Mega – Clever”, apoi si-a continuat cariera solo in muzica. Evident ca a pozat ca si colegele ei in costumul Evei, facand deliciul admiratorilor ei. Cunoscutul Dragos Balteanu s-a indragostit de ea, cine nu s-ar fi indragostit de Cristina Rus – si blonda si-a pus pirostriile devenint sotie cuminte si credincioasa. din dragostea celor doi a rezultat primul copil, un frumusel baietel. Iar din ce a declarat splendida blondina, nu vrea sa se opreasca aici, isi mai doreste cel putin inca un copil. Ca dovada a iubirii pe care o poarta omului de afaceri cu care s-a casatorit, baietelul lor a fost botezat tot Dragos, ca si tatal sau.

Vrei mai multe poze si albume cu Cristina Rus? Nu trebuie decat sa fii alaturi de noi pe FaceBook – tot acolo mai povestim si despre ce ne pregateste artista pentru 2014!

Biografie Cristina Rus
Biografie Cristina Rus

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *