Cine nu a auzit de Laura Cosoi, macar acum cand participa la Master Chef, desi ar trebui sa fim ipocriti sa spunem ca nu am cautat nicodata pozele incendiare cu Laura Cosoi pe internet. Numele complet este Laura Cosoi Ana, este nascuta la Iasi in anul 1982 la data de 2 ianuarie. Impreuna cu Dana Rogoz a jucat in serialul de comedie La Bloc, apoi tot impreuna au fost distribuite in serialul „Fete cu lipici”.

Pentru Laura Cosoi, anul decisiv care o va defini ca personaj puplic este 2006, cand pozeaza in costumul Evei pentru o revista cautata de majoritatea domnilor din Romania. Este momentul in care se pare ca fostul ei iubit Smiley a pus ochii pe ea. Idila nu a durat prea mult, incendiara Laura Cosoi nereusind sa-l tina langa ia pe membrul juriului de la Vocea Romaniei. La fel ca si relatia cu Matei, fiul miliardarului ce i-a fost aproape multi ani, legatura cu linistitul Smiley s-a terminat asa cum a inceput, vertiginos.

Probabil ca Laura Cosoi a prins gustul dansului mai intai la dansez pentru tine, apoi a participat la concursul Bailando por un sueno, unde a reprezentat Romania. Frumusetea ei este se pare o trasatura de familie, sora ei Alina fiind la fel de frumoasa, cel putin asa reiese din pozele postate de Laura Cosoi pe blogul ei.

Recent  Laura Cosoi a fost la Londra, cel putin asa sustin cei de la CanCan, care se intreaba daca a fost singura sau cu iubitul ei. Sa fie vorba de Cosmin Curticapean sau deja cei de la CanCan au mai aflat ceva? Stim ca la Dansez pentru tine se pot lega relatii de iubire, se destrama casnicii, se leaga prietenii. Daca vrei sa stii totul despre Laura Cosoi si mai ales sa afli primul daca are un nou iubit, iti recomandam publicatia online VIP gazduita de portalul e4Ro!

Laura Cosoi
Laura Cosoi la Cota 1400

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *