Cei mai multi o tin minte pe Dana Rogoz din serialul de comedie La Bloc, sau din pictorialele pline de savoare publicate pe internet sau in reviste. Actrita este nascutla la Bucuresti in anul 1985 la data de 26 septembrie. Pentru cei ce mai tin minte grupul MiniSong, codus de regretatul Ioan Luchian Mihalea, Dana Rogoz a cantat in acest grup de la varsta de 3 ani. Apoi a urmat cursurile  Teatrului Evreiesc de Stat, unde a fost descoperita de Cristi Rotaru si adusa la TVR. Iata cum fara sa vrea, Dana Rogoz a ajuns o vedeta inca de timpuriu.

Daca la vartsa de 4 ani juca in piese de teatru, la 9 ani Dana Rogoz a devenit Abramburica – teoretic cei mici din acea perioada si parintii lor o stiu din serialul TV Abracadabra. Nici regizorul Andrei Blaier nu a ramas indiferent la talentul frumosei bucurestence, in anul 2009 fiind aleasa sa joace rolul Ioanei in filmul Dulcea sauna a mortii. Urmeaza apoi perioada serialului La Bloc, unde este colega cu Suzana Curca, Americanu sau Costel Jurca. Dana Rogoz este evident indragita Mimi Curca. Continuand colaborarea cu trustul PRO, trece la Acasa unde joaca in serialul Ingerasii rolul lui Ingrid.

Profilul Dana Rogoz de pe FaceBook are deja peste 122 de mii de fani, ceea ce ne arata de cata popularitate se bucura frumusica. In 2012 Dana Rogos s-a casatorit cu Radu Dragomir, dupa ce ziarele i-au alergat peste tot pentru a avea cele mai inedite poze cu cei doi indragostiti. In curand veti gasi la sectiunea paparazzi de pe site-ul VIP mai multe detalii si poze inedite cu Dana Rogoz.

dana_rogoz
Dana Rogoz

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *