Titlul este inselator, poate insemna fie ca Dana Rogoz s-a mutat la bloc, sau ca frumusica si sprintara si-a reluat locul in serialul La Bloc. Iar ca sa fie si mai placut, vrem sa lansam un concurs, sa vedem cine stie cine sunt cele doua colege ale Danei Rogoz, in ce seriale romanesti au mai jucat si care din ele este casatorita si cu cine! Te bagi la castig?

Dincolo de nazbatiile cu care ne-a obisnuit Dana Rogoz, cu pictoriale sau alte actiuni care pe unii ii fac sa spuna una, iar pe altii „alta”, Dana Rogoz se implica si in multe actiuni umanitare sau cu impact social. O astfel de actiune este “Cupa 1“, o actiune sustinuta si finantata de Primaria sectorului 1 din Bucuresti. Aceasta actiune sustinuta si de Dana Rogoz are drept scop constientizarea rolului pe care sportul il are in scoli. evenimentul dureaza o luna, timp in care baietii icearca sa dovedeasca ca sunt cei mai buni la fotbal, handbal, baschet sau atletism, in timp ce fetele isi etaleaza priceperea la volei, handbal, atletism sau baschet.

Precum vedeti Dana Rogoz nu face doar chestii facle, din care sa castige bani, are suflet, pune suflet si mai ales ajuta acolo unde poate.  Si cand ma gandesc cate atribute [meserii] sunt puse pe wikipedia langa numele Danei Rogoz:  designer sau model, ce sa zic? O sa discutam si despre ele, daca publicul va dori. Prin septembrie s-a lansat bomba:

Dana Rogoz este insarcinata!

Vestea ca Abramburica [parca ea era, sau gresesc?] este insaricnata a facut inconjurul redactiilor, am scris si noi pe InfoMedia, am tras tunul, la fel cum am mai tras un tun [ ma refer la trafc evident] cand Radu Dragomir a pus verigheta pe degetul Danei Rogoz. Prin februarie, daca totul merge ca la carte, Dana Rogoz va da nastere unui bebe mic!

Cred că am luat cinci kilograme, depinde cât cântăreşte el. Eu nu m-am abţinut de la nimic, niciodată nu m-am înfometat, e chestie de metabolism”, a mărturisit Dana la Acasă TV.

Stii ce va naste Dana Rogoz in luna februarie 2014? Baiat sau fata? Si daca stii, ne spui de unde ai aflat? Ca sa iti dam un premiu!

Dana-Rogoz
Dana Rogoz – De suflet la TV

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *