Nu stiu cum, dar tocmai Gina Pistol a fost scapata din toata distributia legata de MasterChef Romania, totul era pregatit, poze, documente, recenzii si hop, acum descoperim din scrisoarea unui cititor ca tocmai biografia Ginei Pistol lipeseste de pe portalul e4TV. Daca la inceputurile carierei sale se faceau glume despre numele ei, aluzie evidenta la pistol si la teaca sa, astazi Gina Pistol este una dintre cele mai indragite personaje din showbizz si nelipsita de la televiziuni.

Cariera Gina Pistol

Am introdus si rubrica cariera pentru vedetele prezentate pe site-ul nostru, poate si pentru ca in cazul nostru, Gina Pistol si-a inceput cariera in Rosiorii de Vede ca vanzatoare si operatoare la o ghereta unde se copiau documentele, stiti cum se zice in general – la xerox. Gina Pistol a inteles repede ca daca vrea sa ajunga undeva,trebuie sa se mute in Bucuresti, zis si facut – a gasit repede un post de vanzatoare la un magazin de articole sportive.

Nascuta la data de 9 decembrie 1981, ieri a implinit frumoasa varsta de 32 de ani, insa putem spune ca inca arata ca la 23 de ani. Desi vedeti clar ca parul sau duce cumva spre blond, prima emisiune in care a aparut Gina Pistol a fost „Nu suntem blonde” de la National TV. Cum revistele pentru domni sunt cu ochii pe televiziuni si pe ziare [la pagina 5], imediat cea mai cunoscuta revista a venit cu o oferta si cu ceva banuti. Pozele au facut deliciul barbatilor, iar cariera Ginei Pistol a inceput. Urmeaza rolul de capatai in TV – serialul „La Bloc” – si colaborarea cu magazinul Zara. Relatia cu Codin Maticiuc a tinut in viata multe ziare de scandal, reviste de doi lei si evident notorietatea Ginei Pistol!

Gina Pistol

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *