Iata vestea pe care o asteapta proaspatul socru mic, Petre Roman, insa mai este ceva de asteptat pana ce vom putea anunta ca Oana Roman a nascut. fata mai mica a fostului premier a calcat pe urmele tatalui si s-a decis sa faca un bebe mic, cu mai tanarul ei sot si iubit, Marius Elisei. Desi ai putea crede ca diferenta de varsta se vede de la distanta, ei bine precum vedeti si in poza de mai jos, cei doi se potrivesc perfect.

Oana Roman la Nunta
Oana Roman si Marius Elisei

Dupa ce au pus prima caramida la casa de piatra, cei doi insuratei se pregatesc intens pentru postura de parinti, dar cine va lua concediu pemntru a avea grija de micut inca nu se stie.

Cununia civila a fost de vis, tatal Petre Roman a stat 10 minute, insa mama mezinei a stat pana la final. Privit ce elegant a fost imbracat Marius Elisei, cat de bine s-au asortat pantalonii sai cu rochia miresei, Totul a fost de o perfectine rar intalnita.

Regretam faptul ca afara este o vreme infernala, caci rolul de ajutor de moderator al Oanei Roman la Pro Tv a devenit de nepierdut. Totusi nu intelegem de ce nu este invitat si Marius Elisei “La Maruta”, sa ne spuna si el parerea despre ce se intampla pe arena mondena, in definitiv este si el acum, un reprezentat al elitei TV de la Pro TV. Nu credem ca lipsa sa de pe micile ecrane poate fi scuzata, vrem sa stim totul despre cum gandeste, cum se pregateste sa schimbe scutecele, si de ce nu, cu ce mana le tine pe cele murdare. o mare pierdere pentru romani, lipsa din aceste zile a cuplului Roman – Elisei de pe scena mondena a Romaniei. Sa sp[eram ca acest lucru se va remedia foarte curand.

Oana Roman insarcinata
Oana Roman si Marius Elisei inainte de nunta

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *