Ramona Badescu este probabil cea mai cunoscuta actrita nascuta in Romania, in Italia. Poate mai cunoscuta peste granitele tarii decat in Romania, frumoasa actrita s-a nascut la Craiova, in anul 1969, la data de 29 noiembrie. Viitorul Ramonei Badescu a fost determinat de parinti inca de pe vremea cand viitoarea cantareata si actrita avea patru ani, Parintii ei au inceput sa-i cladeasca un viitor in showbizz de la o varsta frageda, angajand un profesor de pian si unul de limba franceza.

Ramona Badescu este absolventa a Liceului Nicolae Balcescu din Craiova, pe care l-a terminat in anul 1987.  desi parintii i-au dorit o cariera in zona artistica, Ramona Badescu s-a inscris si a absolvit facultatea de Stiinte Economice, in anul 1994. Cum nici ea si nici familia nu si-au dorit sa o vada pe Ramona Badescu in scaunul de contabil, aceasta a inceput sa cante si apoi printr-un contract norocos a ajuns in Italia.

Desi semnase un contract pentru o singura luna, Ramona Badescu s-a indragostit de Italia, unde a ramas si unde a cerut cetatenia italiana. Dupa succesul din showul “Gran Casino”, Ramona Badescu a devenit cea mai iubita romanca din Italia. Frumoasa si talentata, a facut cateva poze tip pictorial si succesul nu s-a mai despartit de Ramona Badescu.

Succesele au continuat, Canale 5 a ales sa o aduca in cadrul emisiunii Marameo – iar italienii au devenit pur si simplu fani ai talentului sau. Iata ca fara prea mult efort, o romanca a ajuns sa fie desemnta cea mai frumoasa actrita din peninsula. Rolul sau din seria a 8-a a filmului La pivora sau Una dona per amico au pecetluit locul ei de diva pe scena din Italia.

Dupa 20 de ani de succes in Itlia, Ramona Badescu lanseaza primul ei ei album si revine in Romania.

Ramona Badescu
Ramona Badescu

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *