Daca ar fi sa dam cerezare desvaluirilor din ziarulatac.ro, Alexandra Dinu are probleme de sanatate. Dupa ce a aparut in emisiue la Maruta dezvaluind un corp ce parea al unei persoane ce sufera de anorexie, la inceputul acestui an Alexandra Dinu a recunoscut chiar ea ca are probleme grave.

„Nu dorm, mananc pe fuga, nu arat foarte bine. Nu m-am menajat deloc in ultima perioada.”

Prin urmare tragem concluzia ca Alexandra Dinu chiar are probleme, ca sunt ele de sanatate sau doar psihologice, ca este afectat ade viata sentimentala sau de alte probleme, vom incerca sa aflam in zilele urmatoare pentru a va informa cat mai corect cu privire la starea de sanatate a Alexandrei Dinu. Poate este vorba de relatia ei cu Luca Bastianello, au poate fost anevasta a acestuia a reusit sa o destabilizeze emotional? Multe sunt speculatiile, dar adevarul este doar la Alexandra Dinu, iar daca ea ne va dezvalui problemele prin care trece, ramane de vazut.

Alexandra Dinu a promis ca anul acesta va avea grija de sanatatea ei, va merge mai mult la sala, va face sport si va urma o dieta cat mai sanatoasa. Dragostea dintre Luca Bastianello si Alexandra Dinu a inceput pe platourile de filmare, acolu unde incep de obicei 90% din romanele de amor din lumea showbizz-ului, dar care din pacate nu dureaza de cele mai multe ori nici macar cateva luni – vezi cazul Bianca Dragusanu si Victor Slav.

Alexandra Dinu - in filmul La Farfalla Granata
Alexandra Dinu – in filmul La Farfalla Granata

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *