Ce ar fi fost comedia romaneasca fara Dem Radulescu, Stela Popescu sau Jean Constantin? Probabil am fi fost mult mai saraci, mai lipsiti de perspective. Ma uit la tinerii actori din ziua de azi, am imprsia ca ceva le lipseste. Imi amintesc de Dem Radulescu in rolul inspectorului Dumitru Sterea din filmul Secretul lui Bachus, care desi a tratat in maniera comica o intamplare adevarata, i-a oferit lui Dem Radulescu posibilitatea de a ne dezvalui fata unul membru de partid aflat in organele de control.

Lista filmelor in care a jucat Dem Radulescu este lunga, va aducem in atenria doar cateva, cum ar fi filmul Explozia, pe care l-ati putut urmari online pe site-ul nostru partener de filme online. Rolul lui Neagu este jucat magistral de Dem Radulescu. Cei care in anul 1973 erau la vasta povestilor, isi amintesc probabil de Motanul Danila, din filmele Veronica si Veronica se intoarce.

Dem Radulescu era nelipsit din programele TV de revelion, asa cum era si Amza Pellea sau Toma Caragiu. Am decis sa va facem o surpriza placuta, sa-l revedeti pe Dem Radulescu in filmul online de comedie Expresul de Buftea, ce ziceti  batem palma? Evident regizorul est einsusi Dem Radulescu, iar cele 88 de minute de comedie sigur va vor bine dispune.

actori-romani-dem-radulescu
Dem Radulescu – mari actori romani

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *