Cu siguranta ca va intrebati care este legatura dintre Luis Lazarus, Bianca Dragusanu si Calul Troian. Legatura este una chimica, asa cum am invatat deja la ora de chimie. In primul rand stau si ma intreb cum a putut exista Calul Troian, cum poti fi botezat Luis Lazarus si cum poti avea o televiziune cu numele de Zeus TV. Am inteles, este ata de simplu, mai ales daca esti casatorit cu Goddess Andreea. Urmarind logica lucrurilor, va zic drept ca nu sunt convinsa ca numele din certificatul de nastere al unui astfel de om poate fi Luis Lazarus, mai ales ca pe sotie o cheama conform datelor din cartea de identitate Andreea Lazar.

Azi ma uitam cum Kojak de Romania impreuna cu Zeus – adica Luis Lazarus incercau sa gaseasca argumente legate de Goddess Bianca. Ai impresia ca astia doi au fost lasati pe pamant pentru a da definitia stupidului. La fel de stupida ca si aparitia lui Victor Slav n compania celor doi biancologi.

Acum sa stam drept si sa judecam vertical, sau cum vreti voi, dar sa analizam putin isteria lui Kojak de Romania si a lui Zeus de Mehedinti. Zeus a reusit sa faca impreuna cu Goddess Andreea un baiat si o fata, iar daca la baiat nu a fost inspirat, la fata se pare ca a revenit la normal, oferind tinerei numele de Beatrice. Teoretic suntem in situatiile in care pe certificatul de nastere apar num de genul Mercedes, Honda sau Gigi Becali. Si atunci stau si ma intreb si eu, care e legatura intre Luis Lazarus, Bianca Dragusanu si Calul Troian? Sa fie zeita Afrodita?

Luis-Lazarus-Bianca Dragusanu
Luis Lazarus, Bianca Dragusanu si doamna din imagine

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *