Asa cum anunta unul dintre protagonistii site-ului nostru – Mircea N. Stoian, Bianca Dragusanu a divortat de Victor Slav, sau mai bine zis – Victor Slav a scapat de blonda lui Bote. Dupa ce am asistat la inceputul anului la nunta anului 2014, iata ca la nici cateva zile asistam la divortul anului – Bianca Dragusanu se pare ca s-a cuplat iar cu iubitelul ei, fotbalistul Cristea.

Chiar de sarbatori Bianca Dragusanu a gasit de cuviinta sa fuga din patul conjugal si sa-l lase pe frumuselul de Victor Slav singurel. Cum totul se intampla pe Facebook, Victor Slav i-a strict planurile Biancai Dragusanu de a lua cativa banuti d ela televiziuni, pentru exclusivitatea stirii de divort, si a postat pe pagina sa bomba – divortez de Bianca!

Acum ramane sa aflam cum vor imparti Victor Slav si Bianca Dragusanu banii de la nunta, iar noi suntem curiosi daca Catalin Maruta va fi “nasul” la divort. Oricum suntem curiosi si daca bikinii iubitei sale Andra sunt captusiti cu matase sau doar cu satin. Asta ca o paranteza, ca tot ne intreba Catalin Maruta care sunt lucrurile fara care nu putem trai, iar de cand am vazut partea din fata a Andrei, sunt tare curios. caci despre Bianca, eram siguri ca nu o duce mult alaturi de cumintelul Victor Slav.

Reactia mamei Biancai a fost cam departe de aunei ardelence, dand vina si pe Victor Slav, care nu a fost nici el usa de … prin urmare a admis ca si Bianca a fost un fel de gaura cheii, mai degraba – decat usa. Sa vedem ce va urma… nunta cu Cristea, cateva nopti cu Botezatu sau un admirator fidel.

bianca-dragusanu-mireasa
Bianca Dragusanu a divortat

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *