Portalul e4TV a reusit sa intre in posesia unei stiri de ultima ora in exclusivitate, Bianca Dragusanu s-a impacat cu Victor Slav, apoi s-a despartit de le, dupa o mica discutie cu Cristea si-a dat seama ca totusi iubirea vietii ei este Victor Slav, desi cel mai scump cadou l-a primit dela Catalin Botezatu, care a fost martor in procesul furtului de tablouri din Olanda.

Sper ca acum am lamurit cum Bianca Dragusanu a reusit sa fie in centrul atentiei de la prima sa aparitie la TV, la emisiunea “Din Dragoste” a lui Mircea Radu. Pacat ca acesta este acum prezentator de stiri, ar fi mers inca o emisune unde Bianca Dragusanu cu ochii in lacrimi il striga pe iubitul ei [ oricare din cei care s-au perindat prin inima ei zburdalnica ].

Mai aiurea mi se pare nea caisa, ala de o tot cheama si o ispiteste, ba ii pune un Turn Eiffel pe masa, asa ca sa vada ce ochi face blonda cu mult botox in buze. Si cum o stim deja pe Bianca Dragusanu, ea nu-si da seama ca Maruta fara pu..a [ n-am gasit alta rima], rade de ea si isi face emisunea mizera la Pro TV. Ca o va ierta Victor Slav si va astepta urmatoarea escapada a Biancai Dragusanu la Roma, caic s-a jurat ca la Paris nu va mai calca, vom vedea, pana atunci tineti aproape, noi dezvaluiri soc despre Bianca Dragusanu in curand, doar la e4Tv.

Bianca Dragusanu in masina cu ceva in mana, oare ce?
Bianca Dragusanu in masina cu ceva in mana, oare ce?

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *