Bianca Dragusanu s-a impacat cu Victor Slav in aceasta dimineata, dupa ce s-au pus ambii de acord ca de fapt casatoria lor mai poate stoarce ceva bani de la televiziuni. Ne scuzati, am vrut sa spunem de fapt ca Bianca Dragusanu s-a impacat cu Adrian Cristea, dupa ce acesta din  urma a vazut iepurasul de la gatul Biancai. Va rugam sa ne scuzati, de fapt o stire de ultima ora anunta ca Bianca Dragusanu s-a impacat cu designerul Catalin Botezatu, in amintirea masinii pe care acesta a facut-o cadou Biancai.

Breaking news – Bianca Dragusanu a terminat procesul de divort cu Victor slav si s-a maritat cu un indian din America – Mister Red [fratele lui mister Pink si Mister Yellow]. Bianca Dragusanu este gravida cu Indianul Talpa Iute, ala de te lasa cinci minute si te prinde. Voi nu ati obosit sa o vedeti zi de zi pe Bianca Dragusanu pe la televiziuni? A murit mama ranitilor si gata, daca nu e Oana Zavoranu sau Monica Columbeanu, trebuie sa fie Bianca Dragusanu. A slabit, s-a ingrasat sau si-a dat cu ruj pe buze. Nu poti trai fara astfel de stiri, nu-i asa?

In concluzie: Bianca Dragusanu s-a impacat cu Victor Slav, sau daca nu s-au impacat, atunci s-au despartit – totul in direct la Maruta. S-a mutat OTV-ul la Pro TV! deja imi este dor de Nikita, Andreea Tonciu sau Mariana Moculescu.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea
Bianca Dragusanu si Adrian Cristea

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *