Nu ti se pare ciudat ca nu ai mai auzit nimic despre frumoasa Anna Lesko? Probabil ca va fi urmatoarea invitata la Maruta, nici nu ma gandesc ca se poate altfel, mai ales ca dupa ce a nascut, Anna Lesko a devenit mai provocatoare ca niciodata! Ati vazut poate ultimul ei interviu, stiti ce planuri ar ein viitor Anna Lesko? Vrei sa stii mai multe depsre ea, nu-ti ramane decat sa mergi chiar acum pe site-ul actori.info si sa citeste cel emai picante stiri despre Anna Lesko. Are ea un iubit, cu cine isi petrece Anna Lesko diminetile si unde! Multe detalii picante vei descoperi pe site-ul ce urmareste la rubrica monden cele mai indragite vedete din Romania.

Iar daca vrei sa devii chiar tu reporter monden la e4TV – lasa-ne un mesaj pe facebook! Pana atunci citeste, vezi filmele si serialele online propuse de Cinema 24h si afla ce au mai facut vedetele de pe site-ul kLumea.Info, cel mai citit site ce can-can-uri de la noi!

Daca nu vrei sa devii reporter dar vrei sa cumperi portalul nostru, atunci pregateste 1000 de euro si lasa un mesaj, te cautam noi! Surprinza zilei de azi: Adelina Pestritu! Banuiesc ca nu ai aflat ultima ei aventura mondena, deci e cazul sa afli acum de la noi ce a mai facut bruneta de a ajuns pe prima pagina a tabloidelor!

Anna Lesko
Anna Lesko mai frumoasa ca niciodata

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *