Anna Lesko este una dintre fetele ce apar destul de des la rubrica mondena, iata de ceam decis sa va prezentam pe langa biografia ei si cateva date interesante, care sa va raspunda la intrebarea din titlu: cand a nascut Anna Lesko? pentru cei ce nu stiu, Anna Lesko est e originara din republica Moldova, insa este de origine ucrainiana. Intre cele doua tari, se pare ca Anna Lesko a ales Romania si cariera de artista, ca sa nu spunem cantareata, sau textiera.

Inca de la varsta de 17 ani Anna Lesko a fost atrasa de barbatii frumosi – dar mai ales cu bani – dintara noastra, asa ca a decis sa ramana aici si sa-si incerce norocul. Si putem spune ca Anna Leskoa avut noroc cu carul, acum vedeti ca a reusit sa ramana si insarcinata. Dar cu cine?

Daca in 2002 Anna Lesko lansa melodia „Ard in flacari”, se pare ca a ars asa de tare, incat a reusit sa dea nastere unui baietel, la Chisinau. Acum vrem sa stim daca Adrian Nenita este tatal bebelusului sau vim avea parte de o dezvaluire incendiara din parea Annei Lesko. Pentru fanii ei recomandam cateva WallPapere din sedintele foto cu Anna Lesko la FHM, pictorialele chiar merita salvate pe computer! Credem ca primul iubit al frumoasei Anna Lesco, Irinel Columbeanu moare de ciuda, sar asta este viata, nu poti avea toate manechinele din lume langa tine, mai ales pentru mult timp, desi cei opt ani petrecuti de Anna Lesko langa Irinel nu sunt putini.

Anna Lesko este insarcinata - stii cand si ce a nascut?
Anna Lesko este insarcinata – stii cand si ce a nascut?

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *