Am tot primit scrisori in care eram rugati sa mai scriem cateva noutati despre Jojo, asa ca neavand ce face, ne supunem cerintelor venite de la cititori. Probabil ca stiti deja ca este concurenta la Master Chef, unde speram noi ca a invatat ceva din experienta primei eliminate si va deveni putin mai serioasa.

Evident ca cel mai mult Jojo, aka Alexandra Catalina Grama isi petrece timpul la S.R.C. (Serviciul Roman de Comedie), insa are si alte proiecte. Vom reveni in curand pentru fanii frumoasei Jojo cu un album de poze inedite. Imi aduc aminte de zilele in care Alexandra Catalina Grama protesta in costulul Evei, insa se pare ca acele vremuri au trecut.

Fiind acrtita – a absolvit Facultatea de Teatru si Film, a jucat sub bagheta regretatului Sergiu Nicolaescu, alaturi de mari actori ai filmului romanesc – o asteptam si pe marile ecrane. Dupa divortul de bogatul Ionut Grama, Jojo a ramas discreta cu relatiile sale amoroase, ceea ce nu poate decat sa ne demonstreze ca se poate.

In iunie 2011 Jojo a nascut un baietel frumusel, care ii umple acum viata, desi programul ei incarcat o mai face din cand in cand sa lipseasca de langa el. Cand s-a nascut Achim Ionut, baiatul ei minunat, Jojo era inca casatorita cu sotul ei Ionut Grama, apoi din cauza dispantei dintre cei doi, asa spunea actrita, relatia s-a destramat si a dun la divortul dintre Jojo (Alexandra Catalina Grama) si Ionut. Totusi Jojo si-a pastrat numele si dupa casatorie.

Poze cu Jojo
In curand – Poze cu Jojo!

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *