Am tot postat date biografice despre cele mai renumite cantarete din Romania, iata ca acum a venit timpul sa o prezentam si pe frumoasa Alessia, din Constanta. Probabil ca o stiti de pe vremea cand canta la Oxygen, desi blondina canta de la varsta de 14 ani. Alessia s-a nascut in anul 1983 la data de 18 februarie, in plina iarna. Insa a reusit sa incalzeasca sufletele fanilor indiferent de anotimp.

Inca de mica a urmat cursuri de canto, dans si imagine, asa cum este scris pe pagina ei oficiala. Primul ei single “Boro na sou po” a fost lansat in 2010, iar de atunci Alessia nu s-a mai oprit din cantat. Melodia a fost rasplatita in 2011 premiul “New Entry Top Hit”, ceea ce spune mult despre talentul ei inascut. Iar cursurile de imagina au facut din ea in scurt timp un artist complet.

Anul 2011 aduce inca un single cu care Alessia ocupa iarasi locuri fruntase in topurile din Romania, melodia “Find Me Ale, Ale” fiind difuzata aproape zilnic pe posturile de radio. Probabil ca melodia lansata in 2012, Everyday este cea care a dovedit definitiv potentialul Alessiei, cei peste 297 de mii de fani de pe FaceBook dovedint inca odata popularitatea de care se bucura printre tineri.

Cel mai nou single al Alessiei s-a lansat peste granita, iar cel mai recent hit din Romania se numeste „Hacker de Sentimente”. Melodia poate fi ascultata pe YouTube pe canalul special dedicat artistei. Melodia are deja peste 1.972.161 de vizualizari!

Biografie Alessia
Alessia – Boro na sou po

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *