Delia Matache s-a nascut la Bucuresti in anul 1982 la data de 7 februarie, fiind una dintre cele mai apreciate cantarete din generatia tanara. Delia Matache a facut parte din cunoscuta formatie N&D, evident ea fiind D – Delia iar N fiind la fel de indragitul Nicolae Marin.  Fiind atat de iubita de public, Delia Matache a fost invitat asa faca parte din juriul de la X Factor.

Avand in vedere ca Delia Matache se trage dintr-o familie de muzicieni, a aratat atat interes dar si un talent deosebit in aceasta directie. Prin urmare a urmat scoala de profil, fiind absolventa a Liceului de Muzica ”Dinu Lipatti”. Dupa liceu si-a continuat studiile muzicale urmand cursurile Conservatorului de Muzica din Bucuresti. Delia Matache este prin urmare nu numai talentata dar este si printre putinele cantarete ce au studii aprofundate muzicale.

Dupa debutul fulminant din anul anul 1999 alaturi de Nicolae Marin a urmat sucesul international, din 2003 Delia Matache avand propriul ei proiect solo. In 2013 lanseaza discul Parfum de fericire, in 2007 lanseaza Listen-Up, iar melodia din acest an Doar pentru tine a ajuns in topul melodiilor indragite de tineri.

Vom reveni in curand cu un album foto inedit cu Delia Matache, special pentru cititorii portalului e-4TV. Daca vrei sa afli mai multe despre artista, nu ezita sa fii fan al paginii noastre de FaceBook si sa pui orice intrebare, vei primi raspuns la toate intrebarile legate de Delia Matache.

Delia Matache
Delia Matache

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *