Cine nu-l cunoaste pe Cornel Palade, actorul care impreuna cu Romica Tociu ne face sa radem de mai bine de 40 de ani ne fac sa radem in hohote. Nascut in 1952 in judetul Bacau, localitatea Moinesti, Cornel Palade ne-a tras o sperietura de curand, asa cum este el obisnuit sa o faca, anuntand ca ar vrea sa se retraga, evident aceatsa fiind o farsa.

Cornel Palade si colegul sau Romica
Cornel Palade si colegul sau Romica

amintesc de el cand prezenta Tele Euro Bingo Show, am ras sa mor, nu era ata de interesanta ideea de a castiga niste bani cat travesti-urile lui Cornel Palade.

Cornel Palade si Romica Tociu sunt un fel de stan si bran ai cinematografiei romanesti, razi doar cand ii vezi fara s amai fie nevoie sa spuna ceva. Alaturi de Nae Lazarescu si Vasile Muraru ar putea avea un monument dedicat comediei de cuplu.

Cum datele biografice despre Cornel Palade sunt parca pitite de cei de la SRI, probabil ca va trebui sa sapam si noi mai mult pentru a afla mai multe despre el. Fire retrasa, nu-i place sa apara in prim plan decat daca e vorba de o aparitie in care s ane distreze.

Pagina de pe wikipedia dedicata lui Romica Tociu ne prezinta fix 10 randuri, din care 8 sunt titluri, adica aveti la dispozitie doua randuri, si acelea incomplete. Diferenta de varsta dintre cei doi este fix 10 ani, Romica Tociu fiind nascut in 1962. Asta daca datele respective sunt corecte, nu am vazut nici o poza cu certificatul de nastere al lui Cornel Palade, asa ca va invitam pe site-ul de seriale, unde vom discuta despre productia Pitici de vara din 2005.  Serialul de comedie se difuzeaza si acum la National TV.

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *