Iata in continuare care este lista actorilor romani despre care am scris sau urmeaza sa scriem, lista la care am dori sa contribuiti si voi, cu sugestii. Daca preferati un actor strain, nici o problema, propune si noi vom scrie, apoi periodic vom completa informatiile, in asa fel incat in permanenta sa gasiti lucruri noi si interesante despre actorii indragiti.

Peter O'Toole
Peter O’Toole

Radu Beligan , actor indragit nascut in 1918, odata cu Marea Unire. Un prieten mi-a spus ca l-a vazut acum peste 20 de ani la Moscova, de atunci nu a vazut un alt actor la fel de mare ca al nostru Radu Beligan.

Stela Popescu este indragita noastra actrita de teatru, televiziune si chiar de opereta. Impreuna cu Arsinel au facut atatea spectacole, de credea lumea ca-s casatoriti. Sau se mai credea ca Adela Popescu e fata ei, si cate se mai spun sau se spunea despre Stela Popescu, chiar si ca este patroana la farmacia inimii Catena!

 Ştefan Bănică Jr. demn urmas al tatalui sau, cantaret si actor in acelasi timp. Talentat, simpatic, divortat de curand de a treia iubire eterna, Andreea Marin, tatic al mai multor belelusi, al carui viitor este sub zodia calatorului. Sa vedem cine va fi urmatoarea cucerire, cu siguranta nu va fi tot moldoveanca.

Marcel Iureş, un fel de Peter O’Toole de Romania, actor de teatru si film, curtat de cinematografi ainternationala, va trebui cu siguranta sa dezvoltam subiectul cat de curand.

Maia Morgenstern este romanca, evreica si acrtita, cantareata si mai ales talentata. Am reusit sa cuprind in cateva cuvinte un mare nume romanesc? Nu cred, de aceea voi reveni curand cu o biografie completa Maia Morgenstern, pentru a fi pe placul tuturor admiratorilor ei. Daca Mel Gibson a vrut sa o vada in filmul Patimile lui Hristos, probabil ca asta spune mult.

Mugur Mihaescu este un fel de frate mai chel a lui Pacala sau Tandala, depinde cine consideri ca este colegul sau Radu Pietreanu , este nascut in comuna olteneasca Goicea, de unde probabil si celebrul sau personaj Garcea. Probabil ca si de aceea, fiind oltean a reusit sa redea cu exactitate spiritul ceteanului nascut pe malul Oltului.

[lista continua]

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *