Oana Zavoranu ar putea deveni urmatoarea burlacita in cel mai iubit si apreciat reality show din Romania, dupa ce Bianca Dragusanu si Andreea Mantea au facut audienta la Antena 1. Urmarita de ghinion, Oana Zavoranu si-ar putea gasi jumatatea in direct la televizor, in cazul in care va castiga castingul pentru Burlacita Sezonul 3. Stim deja prin ce a trecut diva dupa ce s-a despartit de Razvan Dumitrescu, asa ca un nou inceput ar fi tot ceea ce-si poate dori, insa pana la lansarea oficiala a emisiunii totul va fi un mare secret.

Burlacita Sezonul 3 la Antena 1

Sezonul 3 al serialului Burlacita va fi difuzat evident de catre Antena 1 si va fi lansat in curand, pentru ca toti cei ce-si vor dori sa participe la casting sa se poata inscrie pe site-ul emisiunii. Pana atunci fanii vor trebui sa aleaga urmatoarea burlacita, caci deja s-au vehiculat cateva nume interesante, printre care Oana Zavoranu si Gina Pistol. Portalul e4Tv va fi mereu in pas cu stirile, va dezvalui secrete din interior si va fi puntea de legatura dintre cititori si viitoarea burlacita.

Maine seara veti putea urmari cateva secvente interesante la emisiunea lui Dan Capatos de la miezul noptii, iar Oana Zavoranu va face dezvaluiri incensiare despre viata ei personala din ultimele luni. Deci fii cu ochii pe televizor, dar nu uita sa ne vizitezi macar odata pe saptamana, nu se stie ce vei gasi aici, in premiera si in exclusivitate pentru cititorii e4TV! Pana atunci citeste biografiile complete ale celor mai indragite personaje din Romania, verifica rubrica “Monden” sau urmareste online filmele pe portalul Cinema 24h!

Oana Zavoranu ar putea fi Burlacita din sezonul 3
Oana Zavoranu ar putea fi Burlacita din sezonul 3

Biografii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *