S-au spus multe despre Iurie Darie si Anca Pandrea, insa la final a rezultat un singur lucru, ca intre cei doi a fost o relatie de dragoste cum putine vezi in zilele noastre. Scandalul pozelor in care Iurie Darie si Anca Pandrea apar mai mult sau mai putin asemanatori cu indienii descoperiti pe insulele din Pacific au aprins spiritele, iar canalele de genul Can Can si tabloidele erau pline cu poze care mai de care mai desantate cu cei doi indragostiti.

Relatia ce a durat 26 de ani dintre Iurie Darie si Anca Pandrea spune multe, mai multe decat niste insiruiri de poze ale unor „vesnic tineri” actori. Nu zic ca aprob modul lor de a se comporta, insa nu vreau sa uitam nici ca Iurie Darie a fist unul dintre marii nostri actori. Chiar va recomand sa revedeti filmul Muschetarul roman, fara sa mai zic de alte filme si seriale in care Iurie Darie a jucat magistral.

Va reamintesc ca Iurie Darie este nascut in Republica Moldova de astazi, in anul 1929 – la Vadul Rascov din judetul Soroca. In afara de cariera sa de actor de film, Iurie Darie a putut fi descoperit si pe scena  Teatrului de Comedie din Bucuresti. Recunosc ca pe mine Iurie Darie m-a fascinat cu desenele sale, pe care cu regret vad ca nimeni nu le mai popularizeaza astazi. Fac un apel catre cititorii nostri de posta pe pagina noastra de FaceBook desene si caricaturi semnate Iurie Darie.

Iurie Darie si Anca Pandrea

Biografii noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *