Am scris aproape 100 de biografii pana acum si am ajuns la epoca 3 Sud Est si la Laurentiu Duta, unul dintre inventatorii unui nou gen de muzica in anii 90 in Romania. Inceputurile formatiei ce promova muzica Pop-dance dateaza din anul 1997 si a reusit sa ridice sali intregi de fani in picioare pana in anul 2009 cand trupa 3 Sud Est s-a destramat. Alaturi de Laurentiu Duta au cantat Viorel Sipos si Mihai Budeanu, pe care ii vedeti impreuna in fotografia de mai jos.

Laurentiu Duta s-a nascut in anul 1976 la Navodari, in judetul Constanta. el este si cel ce a creat majoritatea melodiilor de pe cele 12 albume lansate in 12 ani de cariera alaturi de trupa sa. Desi nu te asteptai, avand in vedere ca Laurentiu Duta parea cel mai plapand dintre cei 3 membri, el era inima si creierul acesteia.

Laurentiu Duta a avut si o cariera solo, dar a fost si compozitor pentru multi artisti romani de succes. Anul acesta, pe data de 28 februarie 2014 Laurentiu Duta a reunit fosta trupa 3 Sud Est si a lansat un nou single intitulat ”Emotii”.  Pe 9 mai fanii lui Laurentiu Duta sunt invitati la un concert de exceptie. Lansarea ultimului single „Emotii” a beneficiat si de aportul a doua prietene ale lui Laurentiu Duta –Andreea Banica si Elena Gheorghe.

Laurentiu Duta si 3 Sud Est
Laurentiu Duta si 3 Sud Est

Biografii noi:

  • Nu sunt biografii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *