Anda Angelica Adam s-a nascut la data de 27 Aprilie 1980 in Bucuresti.  Primul succes de proportii l-a avut cu melodia ”Nu ma uita” alaturi de RACLA. Nu este o fire care sa se bage tot timpul in fata sau sa caute cu orice pret aparitiile TV, mai degraba este cautata pentru sinceritatea ei si pentru calitatea muzicii pe care o practica.  Colaborarea cu Marius Moga i-a adus succesul in vanzari, un album complet care se vinde ca painea calda.

Anda Adam
Anda Adam

Foarte exigenta cu sine nu a iesit in public sau pe piata cu ceva de care apoi sa-i fie rusine. Chiar daca a pozat de nenumarate ori in ipostaze placute pentru barbati, niciodata nu “a sarit calul” cum se spune, si daca ai sa cauti articole de scandal cu Anda Adam, ma tem ca vei avea surpriza sa nu le prea gasesti.

Aviz amatorilor de casatorii cu fete celebre, este inca singura. Micuta de statura, doar 1,63m si cu o greutate ideala de 57 de kg, merge regulat la sala, se ingrijeste de aspectul ei si detine propria afacere.

A colaborat cu mai toate numele de marca din industria muzicala, Smiley si Randi fiind doar cateva din aceatsa lunga lista. Nu scoate melodii pe banda, le studiaza mult, iar rezultatul este acela ca din toate piesele de pe un album nu te poti decide care este cea mai buna.

Daca va mai aduceti aminte, colaborarea cu Marijuana pentru melodia “Fete rele” inteleget ce vreau sa spun.

Un lucru remarcabil este ca a luat lectii de canto, fapt care s-a remarcat in evolutiile ei ulterioare, amintim doar melodia ”Nai nai” la care a colaborat cu Bishop, si pe care cu siguranta ca o stiti.

Sursa imagine: libertatea.ro

Biografii noi:

One thought on “Biografie Anda Adam”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *